O reteta foarte simpla si usor de facut. Initial, pentru acest preparat am folosit piersici proaspete, dar acum am folosit piersici din compot. Rezultatul la fel de bun si aspectul il puteti vedea in poza alaturata.
Ingrediente (pentru 2 porti)
3 piersici taiate in doua
150 gr de iaurt (mai cremos )
50-60 gr de alune, nuci, caju (ce va place mai mult, eu am folosit alune de padure si caju).
3 linguri de miere
Preparare
Jumatatile de piersica se pun intr-o tigaie antiaderenta sau pe gratarul de aragaz pana se rumenesc usor.
Iaurtul se amesteca cu 2 linguri de miere, nucile se taie si se amesteca cu mierea ramasa.
Piersicile se pun pe farfurie, se toarna iaurtul si se pun nucile cu miere.
Mi-a placut mult acest desert pentru ca este foarte usor de facut si nu necesita coacere. Puteti sa-l preparati cand aveti musafiri mai predentiosi , sigur ii veti impresiona.
Ratatouille (2007):" Gusteau: [on the TV] How can I describe it? Good food is like music you can taste, color you can smell. There is excellence all around you. You need only to be aware to stop and savor it. Gusteau: What do I always say? Anyone can cook! Remy: Oh, Gusteau was right. Oh, mmm, yeah. Each flavor was totally unique. But, combine one flavor with another, and something new was created!"
Choose your language
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu