Choose your language

miercuri, 5 noiembrie 2014

Cornulete cu nuca


Reteta "Practic in bucatarie"
Bunica ne face mereu biscuiti sau trandafiri cu nuca, imi plac mult langa lapte sau cafea, in plus sunt usor si rapid de preparat.


Ingrediente
200 g faina
200 g unt
110 g zahar pudra
2 plicuri zahar vanilat
110 g nuca macinata
1 galbenus ou
sare
 
Preparare
 
1.Faina se freaca cu untul moale adaugand zahar treptat.
 
2. In compozitie se adauga zaharul vanilat, galbenus si nuca macinata.
 
3. Se framanta aluatul rezultat.
 
4. Pe planseta se presara faina si din aluat modelam suluri subtiri care se taie in bucati de 4 cm.
 
5. In palme se formeaza cornuletele care se coc timp de 45 minute la 170 grade.
 
 
Nota:  Daca sunt pastrate intr-o cutie de carton, vor fi proaspete 3-4 zile.
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu