Choose your language

marți, 4 noiembrie 2014

Fursecuri cu menta



Reteta  "Practic in bucatarie"
 Langa ceai sau cafea dimineatza , ori seara langa un pahar cu lapte recomand acesti biscuiti cu aroma deosebita, de menta.






Ingrediente

150 g miere

150 ml ulei

200 g faina

1 plic praf de copt

15 picaturi ulei de menta

2 oua



Preparare


1. Se bat ouale spuma cu mierea adaugand uleiul si se amesteca bine.

2. Se adauga praful de copt si uleiul de menta si amesteci inca 5-6 minute.

3. La final, incorporam faina putin cate putin, amestecand neincetat pentru a preveni formarea cocoloaselor.


4. Se unge o tava cu unt.

5. Cu aparatul de biscuiti sau cu o lingurita se aseaza in tava cate un biscuit la distanta de 4-5 cm ca sa aiba loc sa creasca. Se coc timp de 20-25 min la 180 grade.



Nota: Dupa ce se coc, se pot taia cu forme pentru biscuiti cum doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu